Разузнавателната общност в САЩ смята, че Китай не е разработил COVID-19

...
Разузнавателната общност в САЩ смята, че Китай не е разработил COVID-19
Коментари Харесай

САЩ: Китай не е разработил COVID-19 като бактериологично оръжие

Разузнавателната общественост в Съединени американски щати счита, че Китай не е създал COVID-19 като бактериологично оръжие. Това е записано в оповестен на Съединени американски щати. 

" Повечето организации в разследващата общественост на САЩ също дават ниска оценка на версията, че SARS-CoV-2 евентуално не е генетично модифициран, само че две организации считат, че няма задоволително доказателства, с цел да се даде една или друга оценка ", се споделя в разкритите заключения на отчета. Там се показва още: " „ Аналитиците в американската разследваща общественост считат, че както естественият генезис, по този начин и случаят в лабораторията са правдоподобни теории за това по какъв начин вирусът SARS-CoV-2 за първи път е заразил хората “.

От документа излиза наяве, че в същото време една от специфичните служби твърди, че най-вероятно COVID-19 произлиза от лабораторията на Института по вирусология в Ухан. Не се показва обаче коя е тази съответна работа. Разузнавателната общественост на Съединени американски щати се състои от 18 структури, измежду които Централно разузнавателно управление на САЩ, ФБР, специфичните отдели на Пентагона, Държавния департамент, Министерство на финансите и други

Според чиновници на американското разузнаване китайските управляващи не са знаели за COVID-19, преди Институтът по вирусология в Ухан да изолира вирусния вариант. „ Тоест, в случай че пандемията е тръгнала от лабораторен случай, то китайските служители вероятно не са знаели за това през първите месеци “, се твърди в отчета.

Американското разузнаване разгласи, че не има вяра на данните, че коронавирусът е открит по-рано от ноември 2019 година отвън Китай.

В същото време Китай назова отчета на американската разследваща общественост непросветен. Той направи това посредством представител на китайското посолство в Съединените щати, представен от South China Morning Post и РИА Новости.

" Колкото и пъти да се актуализира, по този начин наречената „ оценка на произхода на COVID-19 “, оповестена от разследващата общественост на Съединени американски щати, е изцяло ненаучна. Това единствено ще подкопае научно обоснованите проучвания на произхода и ще осуети световните старания за намиране на източника на вируса “, твърди китайският представител. Според него Съединени американски щати отхвърлят да отговорят на подозренията на интернационалната общественост по отношение на американската военна биологична лаборатория във Форт Детрик и над 200 задгранични бази за биологични опити, " като се пробват да скрият истината и да избегнат отговорност ".

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР